Bekijk route

Horeca & bewoners Zeist helpen Bell’s na de brand – draag ook je steentje bij! 

Een verwoestende brand heeft een droom in duigen doen vallen en de harten van jonge ondernemers gebroken. Bell’s is getroffen door een zware brand en daarbij is veel schade aangericht. De grootste nachtmerrie voor een ondernemer en daarom laten wij ons als horeca Zeist horen! Gasten, bewoners, vrienden en collega’s: laat je steun horen voor Bel & Dennis en hun collega’s.

Via deze pagina kun je een bijdrage doen en een bericht schrijven voor het team van Bells. Deel de pagina, zodat we massaal onze steun kunnen laten horen!

—-

Welkom bij Eetcafé Pandarve, dé ultieme bestemming om het Europees Kampioenschap voetbal te beleven! Van de zenuwslopende groepsfase tot de adembenemende finale, wij zenden alle wedstrijden live uit op onze schermen binnen en buiten, zodat je geen enkel moment hoeft te missen, of je nu binnen in de gezellige sfeer wilt genieten of buiten in de zon wilt zitten. En terwijl je geniet van het voetbalspektakel, staat onze keuken voor je klaar met een heerlijke selectie gerechten en snacks. Dus nodig je vrienden uit, trek je favoriete voetbalshirt aan en kom langs bij Eetcafé Pandarve voor een onvergetelijke EK-ervaring!

 

De komende tijd bij Pandarve: 

  • We zenden alle wedstrijden van het EK uit, mits Nederland speelt. Dus als we door zijn naar de halve finale, dan zenden we op 10 juli (21:00) de wedstrijd uit en de finale zal plaatsvinden op 14 juli (21:00). Hoe verder we komen, hoe grootser we het aanpakken! Binnen & buiten een groot scherm, een aangepaste kaart ivm drukte, een gek versierde Pan, etc! Reserveren is niet nodig voor de wedstrijden, wel als je van tevoren een hapje wil eten.
  • Cocktails & Barbecue weekend: van 12 t/m 14 juli luiden wij de zomervakantie op een gezellige manier in. We hebben een hele leuke cocktailkaart én we zetten de black basterd BBQ buiten. Kom je gezellig een hapje en sapje doen? Het wordt beregezellig! En als Nederland door is naar de finale, dan zenden wij dit op grote schermen uit. Reserveren is raadzaam voor het eten, maar voor de wedstrijd en cocktails is het niet nodig.

 

Gezellig dat je er bent!

Team Pandarve

 

 

Kruip lekker aan de bar, altijd gezellig

Cocktails & Barbecue weekend

Cocktails & Barbecue weekend: van 12 t/m 14 juli luiden wij de zomervakantie op een gezellige manier in. We hebben een hele leuke cocktailkaart én...

Help Bell’s na verwoestende brand

Een verwoestende brand heeft een droom in duigen doen vallen en de harten van jonge ondernemers gebroken. Bell’s is getroffen door een zware brand en...

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Bekijk Pandarve op