030 692 5466 Bekijk route

Dineren in Zeist

Wil je lekker eten in ons gezellige huiskamer eetcafé in Zeist? Bij Pandarve maken wij alle gerechten met 100 procent liefde en met zoveel mogelijk verse en regionale ingrediënten. Natuurlijk ben je bij ons aan het goede adres voor een goede saté van de haas of malse spare ribs. Sommige gasten komen er speciaal voor terug. Maar onze koks zijn van meerdere markten thuis.

We hebben altijd een spannend of klassiek vleesgerecht op ons menu. Zoals bijvoorbeeld de Argentijnse  Salentein entrecôte met geroosterde aubergine, met een crème van zoete aardappel en een saus van blauwe kaas. De gerechten wisselen eens in de zoveel tijd!

Verse, seizoensgebonden en regionale producten

Ook onze vegetarische gasten laten we niet in de kou staan. Voor hen hebben we een vegetarische proeverij in petto: verrassende gerechtjes en een frisse salade.

Wij houden van variatie en vooral van verse, seizoensgebonden producten. Liefst uit eigen regio. Zo serveren we vaak een stoofpotje van hert en wildzwijn in de winter. En in het voorjaar sluiten we aan bij het asperge-, rabarber- of aardbeienseizoen. Het menu varieert, maar de kwaliteit blijft!

 

Desserts

Let’s talk about the dessert. Het toetje. Nu krijgen wij regelmatig te horen dat gasten daar geen ruimte meer voor hebben. Bij Pandarve houden we namelijk niet van kleine porties. Toch is het zeker de moeite waard om een plekje voor een van onze desserts vrij te houden.

Een tipje van de sluier lichten we graag op. Zo mag de ‘witte dame’ met chocoladesaus, de bekende dame blanche, natuurlijk niet ontbreken. Ook de ‘American cherry cheese cake’ met vers fruit en slagroom, verschijnt met enige regelmaat op onze dessertkaart. Geen zoetekauw? Kies dan voor een van de koffiespecialiteiten van onze barista!

Wat zeggen onze gasten

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Movingday!

We vegen de zweetdruppels van ons hoofd want de laatste verhuisdozen zijn uitgepakt op de nieuwe bezorg locatie van ‘Pandarve Bij je thuis’! En dat...

Kom jij het team van ‘Bij je thuis’ versterken?

We gaan ons team uitbreiden! Kom je bij ons werken? Voor onze nieuwe locatie zijn wij op zoek naar toppers voor de volgende functies: Gast-...

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Bekijk Pandarve op