Bekijk route

Proef de sfeer van Pandarve

De juiste playlist, kaarsjes die gezellig branden en een team dat klaar staat om jou in de watten te leggen… 

Iedereen die in Zeist woont, kent Pandarve. Dat is ook niet zo gek want we doen al 25 jaar lang waar we heel gelukkig van worden! Die liefde en passie voor lekker eten en gastheerschap proef je overal in terug. Met genoeg vaste gasten en terugkerende gasten die geen genoeg kunnen krijgen van de smaak van Pandarve.

Naast onze klassiekers worden onze koks misschien nog net iets gelukkiger van een beetje ‘freaken’ in de keuken. Zo hebben we elke dag een verrassende daghap en wisselen we eens in de zoveel tijd een aantal gerechten op onze menukaarten.

Het maakt niet uit of je nu jong of oud bent (of voelt), iedereen voelt zich thuis in Pandarve. Waarom dat zo is? Omdat je bij ons jezelf kunt zijn, want wij van de Pan zijn dat ook.

Kom je binnenkort gezellig eten? Onder het kopje ‘ons menu’ vind je de actuele menukaarten.

Wat zeggen onze gasten

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Neem een kijkje in Pandarve

Koningsdag bij Pandarve in Zeist

Beste Pandarve-gasten, Dit jaar doen we het anders. Dit jaar vieren we Koningsdag op ons eigen terras! Maar dat is wel erg klein voor jullie...

Paasweekend bij Pandarve, in Zeist

Op 28 maart komt THE PASSION naar Zeist. Een uniek evenement en een fantastische dag voor het dorp. Om bij te dragen aan de feestvreugde,...

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Bekijk Pandarve op