030 692 5466 Bekijk route

Proef de sfeer van Pandarve

Een gezellig, bruin en bourgondisch huiskamereetcafé, zo kun je ons typeren. Niet zo’n eetcafé waar de Perzische tapijten op de tafel liggen. Maar wel een eetcafé met zowel vertrouwde stamgasten als nieuwe gasten.

Families uit Zeist en omgeving, jonge en oudere stellen of een groep vrienden of vriendinnen – iedereen voelt zich thuis bij Pandarve. Hoe dat komt? Omdat je bij ons jezelf kunt zijn. Want wij van Pandarve zijn dat ook.

Onze kaarten veranderen we regelmatig, maar onze klassiekers blijven

Wij staan open voor suggesties en ideeën en nemen ons vak serieus.  Onze kaart veranderen we regelmatig, maar onze vertrouwde klassiekers blijven. Onze koks zijn bovendien altijd op zoek naar ‘nieuwe klassiekers’. We houden bij Pandarve rekening met de seizoenen. In de lente hebben we bijvoorbeeld lam en asperges op het menu, en in de winter wild of een stoofpot.

Ook als het om onze dranken gaat, zijn we kieskeurig. Trots zijn we op onze wijnkaart met voor ieder wat wils. Van een vette chardonnay en een stijlvolle, droge viognier tot een smokey en krachtige cabernet sauvignon. Vraag dan ook zeker naar onze wijnkaart. De meeste wijnen kun je bij ons overigens per fles maar ook per glas bestellen.

Het groenste terras vind je bij Pandarve in Zeist

Wat pas echt relaxed is, is ons nieuwe terras. Waan je weg tussen de mooie kleurrijke bloemen en planten. Wij zorgen voor goede muziek, een knisperend vuurtje als het fris is en, niet in de laatste plaats: voor lekker eten en drinken. Kom proeven bij Pandarve in Zeist en ontdek het zelf!

Wat zeggen onze gasten

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Neem een kijkje in Pandarve

Movingday!

We vegen de zweetdruppels van ons hoofd want de laatste verhuisdozen zijn uitgepakt op de nieuwe bezorg locatie van ‘Pandarve Bij je thuis’! En dat...

Kom jij het team van ‘Bij je thuis’ versterken?

We gaan ons team uitbreiden! Kom je bij ons werken? Voor onze nieuwe locatie zijn wij op zoek naar toppers voor de volgende functies: Gast-...

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Bekijk Pandarve op