Bekijk route

Vorig jaar vierde we ons 25-jarig jubileum!

25 jaar geleden zag ‘De Pan’ er wel een stukje anders uit dan hoe je ons vandaag de dag kent. Met een systeemplafond, gele lambrisering en rieten stoelen om de tafel waren we niet de meest stijlvolle maar wel het gezelligste eetcafé, al zeggen we het zelf!

Er is natuurlijk wel het één en ander veranderd aan de inrichting, maar 1 ding blijft hetzelfde. De passie voor goed en lekker eten, gezelligheid en een team dat compleet zichzelf is. Dat is dan ook meteen ons geheim: we vinden het gewoon heel erg leuk om jullie in de watten te leggen in ons gezellige huiskamer eetcafé!

Schuif je aan?

Bij Pandarve draait het om de beleving. Of je nu met een hele groep komt dineren of even een momentje voor jezelf komt pakken, alles is mogelijk en wij passen ons aan naar waar jij behoefte aan hebt.

Dus schuif aan! Dan regelen wij de rest en kan het genieten beginnen.

We laten ons graag inspireren door het seizoen en gebruiken zoveel mogelijk verse en regionale producten. Daarbij focussen we ons niet alleen op de smaakpapillen, maar besteden we ook genoeg aandacht aan de presentatie, het oog wil immers ook wat!

Elk bord dat geserveerd wordt, is net een klein feestje.

Met stralend weer laten we je graag op ons heerlijk groene terras plaatsnemen en wanneer de zon ondergaat steken we het vuurtje aan. Bij regenachtig weer maken we het binnen extra gezellig met een paar kaarsjes en een fijne playlist. Maar waar je ook plaatsneemt, je zit sowieso goed.

Waar is dat feestje?

We hebben het flink gemist, een feestje geven!

Wij zijn enorm fan van bandjes die langskomen om er een nóg gezelligere avond van te maken. Maar ook andere evenementen vinden we heel leuk om te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de Happy Hippy markt, BBQ & cocktails en onze eigen Pandarve-pubquiz.

Weten wanneer we weer wat leuks hebben georganiseerd? Hou onze maandkalender goed in de gaten.

Vragen of suggesties? Neem contact met ons op via eetcafe@pandarve.com

EK Kijken in Zeist op een Groot Scherm: Beleef het Voetbalspektakel bij Eetcafé Pandarve!

Ben je op zoek naar de perfecte plek om het EK voetbal te kijken in Zeist? Zoek niet verder! Bij Eetcafé Pandarve bieden we de...

Koningsdag Zeist

Koningsdag in Zeist, bij Pandarve Koningsdag was weer super geslaagd! Wat geweldig dat jullie ons zo massaal hebben weten te vinden! Het was fantastisch om...

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Bekijk Pandarve op