Bekijk route
~ 17 maart 2024

Paasweekend bij Pandarve, in Zeist

Op 28 maart komt THE PASSION naar Zeist. Een uniek evenement en een fantastische dag voor het dorp. Om bij te dragen aan de feestvreugde, zullen wij op het Weeshuisplein (plein voor Pandarve) een kleinschalig evenement organiseren. De sfeer zoals je van Pandarve gewend bent, een Koningsdag in het klein. We hebben muziek (Koor Unmute uit Zeist), food by Pandarve Bij je Thuis, drankjes én we zullen een buitenbios creëren met een groot scherm, zodat je de show kunt volgen.

Trek wat lekker warm aan en neem een dekentje mee! Dan kun je lekker een hapje en drankje doen, terwijl je naar de show kijkt. We starten al in de middag, dus wees welkom om vroeg te komen.

Binnen draaien we volgens de reguliere openingstijden. Wil je een hapje eten? Bel dan even om een reservering te maken. We verwachten een drukke bedoeling en denken graag met je mee.

Eerste & Tweede Paasdagen
Als uitzondering kun je voor deze dagen reserveren vanaf twee personen. Laat je verrassen met onze vrolijke PaasPlank voor de brunch of lunch. Ook op maandag zijn we geopend voor de lunch én je kan reserveren.

Gezellig dat je er bent! ♥️
Team Pandarve

Bekijk Pandarve op