Bekijk route
~ 29 april 2024

Koningsdag Zeist

Koningsdag in Zeist, bij Pandarve

Koningsdag was weer super geslaagd! Wat geweldig dat jullie ons zo massaal hebben weten te vinden! Het was fantastisch om weer samen in oranje te kunnen toasten en het leukste feest van het jaar te vieren. Dankzij jullie stem hebben we toch iets moois kunnen organiseren, en daar zijn we trots, dankbaar en tevreden over (en misschien een beetje moe, maar dat hoort er natuurlijk bij!).

Koningsdag vier je bij Pandarve. Het gezelligste feest van het jaar! 

De sfeer was echt geweldig! Gezellige mensen, heerlijke hapjes van Pandarve bij je Thuis, een geweldige DJ en een fantastisch team dat zowel binnen als buiten keihard heeft gewerkt om er een onvergetelijke dag van te maken. En laten we niet vergeten de vriendenbar, waar veel van onze vrienden en oudgedienden ons elk jaar weer weten te verrassen met hun inzet! Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan de goede sfeer, of je nu aan de ene kant of de andere kant van de bar stond! #gezelligheidismijnbeleid 🥳

Nu gaan we lekker nagenieten van deze prachtige dag en we verwelkomen jullie graag op ons gezellige, groene terras. De zon laat zich deze week heerlijk zien, dus kom gezellig borrelen en genieten!

Bekijk Pandarve op