Bekijk route

Pandarve verzorgt jouw catering in Zeist…

Welkom bij Pandarve catering Zeist. Wij hebben een enorme passie voor lekker eten en liefde voor het gastheerschap.

Aangepast naar jouw wensen creëren we een heerlijk moment voor jouw gasten, wat de gelegenheid ook mag zijn.

Van bedrijfscatering tot buurtbarbecue, lunch tot walking diner, goed gevulde borrelplank voor bij de borrel tot fine dining, wij van Pandarve catering Zeist staan voor je klaar!

 

Walking diner catering, voor als je niet van zitten houdt.

Informeel, persoonlijk en met heerlijke gerechten in meerdere gangen, maken wij van het walking diner een groot succes. Terwijl je geniet van de gevarieerde en smaakvolle gerechten, kan iedereen ongedwongen en gezellig met elkaar bijpraten.

 

Verfijnd genieten met fine dining catering

Formeel, verfijnd en vol culinaire hoogstandjes… Hoewel we een voorliefde hebben voor informele en comfortabele gerechten, omarmen we ook graag de uitdaging om buiten onze comfortzone te treden en ‘creatief te experimenteren in de keuken’. Hierdoor kunnen we prachtige en verfijnde gerechten bereiden! Wil je het nog verfijnder maken? Dan kan je er ook nog eens voor kiezen om bediend te worden door onze toppers en bijpassende wijnen erbij bestellen. Alles om het zo compleet mogelijk te maken.

 

Bedrijfscatering bij jou op locatie…

Een zakelijk evenement wordt pas echt een succes met de juiste gerechten, hapjes en drankjes. Wat de gelegenheid ook is, wij dragen graag ons steentje bij om de dag te laten slagen. Onze bedrijfscatering is beschikbaar als lunch en diner.

 

Get ready for the lunch met onze lunch catering

Wat houdt je scherp tijdens een dag vol vergaderen, brainstormen en keihard werken? Goed eten!

Dat snappen wij maar al te goed. Samen met jou stellen we een heerlijke lunch samen om daarna nog even door te kunnen pakken. Van verse salades tot hartige broodjes en smoothies, er is voor ieder wat wils!

Lekker lunchen met onze lunch catering van Pandarve in Zeist

 

Wie regelt de BBQ?

De jaarlijkse buurt-BBQ, de hele familie over de vloer of een groot feest met al je vrienden. Wij van Pandarve Catering Zeist komen graag voor jullie grillen! Naast heerlijke stukken vlees nemen we ook voldoende side dishes mee zodat niemand iets tekort komt bij onze bbq catering.

Voor de avontuurlijke harten van de jongens is er niets beter dan een dagje fire-cooking. Met hun favoriete Kamado BBQ’s in de hand, voegen ze die extra dosis smaak en pit toe aan elk gerecht. Laat de vlammen dansen en de smaakpapillen jubelen, want bij deze mannen gaat het altijd om meer dan alleen koken.

De beste smaken en spareribs van Pandarve BBQ catering in Zeist

 

Borreltijd met borrelplanken catering

Een lekker wijntje smaakt altijd nét iets beter met een borrelplank! Dat snappen wij heel goed, daarom zijn onze borrelplanken altijd goed gevuld. De perfecte borrelplank is voor iedereen anders. We gaan het liefst met jou in overleg waar je gasten behoefte aan hebben en dan staat ‘ie daar ineens: de perfecte borrelplank voor jouw gezelschap.

Wij, van Pandarve catering in Zeist, willen niet alleen lekker eten serveren maar vooral een beleving. De jarenlange ervaring heeft een expertise ontwikkeld op catering-gebied en dat proef je! Dit doen we het allerliefst, samen met jou.

Borrelplank catering

Borrelplank catering

Wat mensen zeggen over onze catering

Lekkere gerechten, goed op smaak, verfijnd, voldoende ruim, mooie borden en opdienschalen. Iedereen tevreden, wat wil je nog meer…
Kortom voor herhaling zeker vatbaar, aan te bevelen!

Jan Berkhof

De catering was super goed verzorgd en het eten was fantastisch. We hebben met 75 personen heerlijk kunnen eten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Onderwaterhockey – Dames competitie

Uitstekend verzorgd, zeer smaakvol en vol met variatie. Er wordt eigenlijk altijd een (onverwacht) stapje extra gezet, kortom echt een aanrader!

Rense Vogelaar

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen doen? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek onze mogelijkheden of neem contact met ons op met onderstaande mogelijkheden.

catering@pandarve.com030 781 00101e Hogeweg 5, 3701 HG Zeist

Offerte aanvragen