Bekijk route

Borrelplank catering in Zeist om je vingers bij af te likken

Op jacht naar een geweldige borrelplanken catering in Zeist? Nou, je hebt ‘m gevonden! Bij ons ben je aan het juiste adres. We serveren overheerlijke borrelplanken boordevol luxe hapjes, verrukkelijke roti kroketjes, en een overvloed aan finger food dat je smaakpapillen in extase brengt. Of je nu een knus thuisfeestje viert of een grootschalig evenement op locatie hebt, wij zorgen ervoor dat jouw gasten zich tegoed kunnen doen aan de allerbeste smaken. Het wordt een smakelijk feest om niet te vergeten

Luxe hapjes voor iedere gelegenheid

Onze borrelplanken zijn als een symfonie van smaken die je gasten zullen betoveren. Ze zijn met zorg samengesteld, met een selectie van ambachtelijke kazen, vers bereide vleeswaren en huisgemaakte dips die je smaakpapillen op reis sturen. Elk plankje is als een kunstwerk, gevuld met de beste ingrediënten, en onze catering zorgt ervoor dat het niet alleen onweerstaanbaar smaakt, maar er ook prachtig uitziet. Het is een smaakvolle traktatie voor de ogen en de tong!

Een verrassend exotische twist met roti kroketjes

Een bijzondere toevoeging aan onze borrelplanken zijn de roti kroketjes. Deze unieke snack combineert de smaken van een traditionele kroket met de kruidige smaak van Surinaamse roti. Een verrassende en smaakvolle twist die uw gasten zeker zal verrassen!

Rijk gevuld finger food voor iedereen

Naast de heerlijke luxe hapjes en smakelijke roti kroketjes, hebben we ook een royale selectie aan finger food dat je smaakpapillen in vervoering brengt. Denk aan miniquiches, hartige wraps en knapperige bladerdeeghapjes, voor ieder wat wils! Onze catering service zorgt ervoor dat jouw gasten zich tegoed kunnen doen aan een assortiment van smaken en texturen.

Wil je meer ontdekken over de mogelijkheden van onze borrelplanken catering in Zeist? Aarzel dan niet om snel contact met ons op te nemen voor extra informatie of om meteen een bestelling te plaatsen. We staan klaar om jouw evenement om te toveren tot een culinair festijn dat je gasten nog lang zullen herinneren!

 

 

Wat mensen zeggen over onze catering

Pandarve had een zalig feestmaal bereid voor onze kerstdiner, meerdere gangen en verrukkelijke wijnen. En dat allemaal bijzonder professioneel uitgeserveerd. Groot compliment voor Jorik en team! Hulde. Ga zo door!

Paul van Beukering, Serenco BV

Wat kijken wij terug op een heerlijk pensioensfeest van onze collega.
Het team van pandarve heeft de catering tot in de puntjes goed verzorgd. Veel complimenten gekregen van de gasten. Ze hebben heerlijk gegeten. De planken waren goed verzorgd en precies zoals het ons was voorgesteld, of eigenlijk nog mooier en beter dan verwacht.

Claudia Galama-Meester, UMCU

Pandarve Catering is bij ons op het werk voor onze cursisten altijd een feestje. Ze maken gebruik van verse en lokale producten en weten ons elke keer weer positief te verrassen.

Vanessa van Boeschoten Programma assistent NSPOH

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen doen? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek onze mogelijkheden of neem contact met ons op met onderstaande mogelijkheden.

catering@pandarve.com030 781 00101e Hogeweg 5, 3701 HG Zeist

Offerte aanvragen