030 692 5466 Bekijk route

Sportief Zeist

Op zaterdag 24 augustus vind je door het hele dorp sportieve activiteiten. Dat weekend staat in het teken van 🤸SPORTIEF ZEIST🤸‍. Heel veel sportverenigingen staan op de Slotlaan met een stand. Je kunt over de markt lopen, sportiviteit doen of naar sportieve optredens kijken.

Bij Pandarve – Weeshuisplein – kun je kijken naar dansoptredens, gevolgd door live muziek. We zorgen voor een buitenbarretje, zodat je lekker op het plein kunt kijken naar alle optredens. Uiteraard ben je ook welkom bij ons voor lunch en diner! Kijk op: Sportief Zeist markt 2019 voor informatie over het event ☀️

 

Een tafel reserveren

Wij zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Maak daarom gebruik van het reserveringsformulier. De aanvraag voor de reservering komt bij ons binnen en wij bellen je snel terug! Let wel op, het is een aanvraag en nog geen definitieve reservering.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op