030 692 5466 Bekijk route

September in Pandarve

SEPTEMBER IN PANDARVE

Het eerste weekend staat in het teken van de CARPACCIO. We serveren op zaterdag en zondag verschillende variaties op de Pandarve carpaccio. Zowel tijdens de lunch als het diner!

Op dinsdag 17 september gaan we extra open om te klaverjassen. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: wim@pandarve.com of loop even langs de bar voor de inschrijflijst😇

Op zaterdag 21 september maakt onze barvrouw de lekkerste drankjes. Van een ‘sex on te Beach’ tot een klassieke Mojito! 🍸😍 Aanvang: 20:00 uur!

We sluiten de maand gezellig af met een wat groter evenementje: Boktoberfest! Onze barmannen komen in lederhosen. We hebben bokbier en bokworst en zullen het terras gezellig in stijl aankleden. Kom je ook verkleed? 🌭

 

Een tafel reserveren

Wij zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Maak daarom gebruik van het reserveringsformulier. De aanvraag voor de reservering komt bij ons binnen en wij bellen je snel terug! Let wel op, het is een aanvraag en nog geen definitieve reservering.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op