030 692 5466 Bekijk route

Reserveren bij Pandarve
Het is mogelijk om online te reserveren. Staat jouw gewenste tijdstip er niet tussen, geef ons dan een belletje. Samen kunnen we kijken naar een oplossing. Daarnaast is het niet mogelijk om de tafels met hoge stoelen online te reserveren. Heb je voorkeur voor één van deze tafels, dan kun je telefonisch reserveren.

Voor de lunch kan er vanaf 6 personen gereserveerd worden, behalve op zaterdagmiddag. Dan kun je gewoon lekker binnen wandelen.

Voor grotere groepen dan 8 personen hanteren wij een groepenkaart. Het maken van reserveringen voor groepen kan telefonisch.

 

Eetcafe Pandarve
Slotlaan 163,
3701 GD Zeist

www.pandarve.com
info@pandarve.com
(030) 69 254 66

 

Februari in Pandarve

In februari starten we de maand met een gezellig potje klaverjassen. Op dinsdag 4 februari gaan we extra open voor dit gezellige evenement. Aanmelden kan...

Januari in Pandarve

NIEUWJAARSFEESTJE! Op zaterdag 11 januari vieren we feest en proosten we op het nieuwe jaar. Kom je ook? Het thema dit jaar is “Once upon...

Een tafel reserveren

Kom je lekker lunchen of dineren? Reserveer gemakkelijk en snel een tafel.

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op