030 692 5466 Bekijk route

Reserveren & nieuwe openingstijden!

Reserveren bij Pandarve

Wat zijn wij blij dat we weer reserveringen kunnen aannemen! Wel gaat dit wat anders dan normaal. Je kan nu ook reserveren voor de lunch voor een tafeltje binnen!

Als je een tafeltje reserveert dan reserveer je voor een tijdsblok. Dit is voor de lunch 1,5 uur en voor het diner is dat 2 uur. We vragen je dit tijdsblok te respecteren, zo kunnen we iedereen blij maken met een tafeltje!

Je kan online alleen met zijn tweetjes reserveren, voor reserveringen vanaf 3 personen en voor overige vragen mag je ons even bellen op 030-6925466.

Voor het terras kun je niet reserveren: kom gerust langs. Dan kijken we of we buiten iets leuks voor je vrij hebben. Bij binnenkomst wordt je door een van onze collega’s ontvangen en zullen we je een paar kleine vragen stellen waarna we je naar je schone tafeltje brengen.

Reserveren? Klik hier!

Onze nieuwe openingstijden zijn:

Zondag t/m maandag: 11:30 – 22:00 uur

Vrijdag & zaterdag: 11:30 – 23:00 uur

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op