030 692 5466 Bekijk route

Oktober in Pandarve

🌔OKTOBER IN PANDARVE🌗

Het wordt weer een hele gezellig maand in Pandarve. Het eerste weekend staat in het teken van TONIJN. Buiten de kaart om serveren we zowel tijdens de lunch als het diner verschillende gerechtjes. Reserveren is raadzaam!

Op 12 oktober komt het HOUNDDOG DUO bij ons spelen. Ze nemen een muziekmenu mee waar je zeker van zult smullen. Kies een plaat en zij spelen het direct voor je. Check het Facebook evenement voor alle info!

19 oktober staat in het teken van de 80’s. Een lekkere muziekavond met klassiekers uit deze tijd. Van Rock tot Boogie! En onze barman komt in stijl…. Verkleed komen = drankje van ons!

We sluiten de maand af met MOONLIGHT SHOPPING. Het hele dorp op stelten, maar op het Weeshuisplein komt iedereen bij elkaar voor een drankje en om te luisteren naar muziek. Wees welkom!❤️

 

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op