030 692 5466 Bekijk route

Nieuwe kaart!

Onze chefs zijn druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe kaart, voor de lunch en diner. Na weken van try-outs en een balans vinden tussen vlees en vis zijn er mooie nieuwe gerechten bedacht. Wij zijn erg verrast door de nieuwe smaakcombinaties en weten zeker dat het bij jullie in de smaak gaat vallen!

Er staan gerechten op zoals Burrito spiky chicken, Paprika soep, USA Flat iron steak en Kabeljauw! En natuurlijk blijven onze klassiekers zoals Carpaccio, Sate van de haas en Spare Ribs gewoon op de kaart staan. Kom je ze binnenkort proberen?

We zijn altijd benieuwd naar de mening van onze gasten. Dus kom lekker proeven en laat ons weten wat je ervan vindt!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op