030 692 5466 Bekijk route

Nieuwe datum Terrasopening

Lieve gasten,

In verband met de slechte weersvoorspellingen, hebben wij de keuze gemaakt om onze feestelijke terrasopening een week te verplaatsen. Op 20 april zal de opening van ons nieuwe terras plaatsvinden. We hebben een Facebook evenement aangemaakt, waar alle informatie op staat. Zet jezelf op aanwezig en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Wat kan je verwachten op 20 april?

– Cocktails van Fever Tree
– Biri van brouwerij ’t IJ
– PaasIJ van brouwerij ’t IJ
– Live Muziek
– Een héél mooi terras
– Gezellige mensen en een fijn sfeertje!
We proosten op de opening van het Weeshuisplein: het fijnste terras van Zeist, waar je de hele zomer kunt genieten van de zon, lekker eten en een fijne plek! Ondanks dat wij niet meer over het veld beschikken, kunnen wij door blijven gaan met het organiseren van leuke evenementen. Wat de week daarna – op 27 april- is het alweer Koningsdag: het leukste festival van Zeist vier je bij Pandarve!
Kom je ook met ons proosten op 20 april?

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op