030 692 5466 Bekijk route

Mei in Pandarve

Mei in Pandarve

 

🔹Elke eerste dinsdag van de maand is de PUBQUIZ! Onder leiding van de quizmasters ben je welkom om op dinsdag vanaf 20:00 uur te spelen. Meer informatie en inschrijven: pubquizpandarve@gmail.com

🔸 Kom High Tea’en met je moeder, op 12 mei! Speciaal voor moederdag maken onze keukenchefs een etagere met hartig en zoete hapjes. Een grote pot thee erbij en smullen maar!
Reserveren kan (als uitzondering) vanaf twee personen en is raadzaam. Vermeld bij de reservering even dat je komt voor de high tea, dan houden we daar rekening mee!

🔸Op 26 mei is de Happy Hippy Market! De markt is van 12-17 uur en er zijn verschillende kraampjes waar je kunt shoppen, happen en ontspannen. Houd het evenement in de gaten voor alle informatie!

🔹 We organiseren een ouderwets gezellig avondje klaverjassen op 28 mei. Meld je snel aan en kom spelen! Aanmelden kan bij de bar of stuur een mailtje naar wim@pandarve.com

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op