030 692 5466 Bekijk route

Maart in Pandarve

In maart starten we de maand met de gezelligste Pubquiz van Zeist. Na de afgelopen succesvolle Pubquizzen is het weer tijd om de hersens te laten kraken. Op zaterdag 7 maart, de inloop is vanaf 21:00 uur en we starten om 21:30 uur. Stel snel je team samen en kom gezellig quizzen!

Wil je mee doen? Geef jou en je team op door een mail te sturen naar pubquizpandarve@gmail.com. Vergeet in de mail de namen van je teamgenoten niet te vermelden! In een team kunnen maximaal 6 personen.

Ook zo gek op de Pandarve Spareribs? Dat komt goed uit, want op zaterdag 14 maart serveren we de bekende Pandarve Ribs van de grill met drie verschillende marinades. Dat wordt smullen! Reserveren is raadzaam voor deze dag!

Vier de lente bij Pandarve! Het is maart en dat betekend het begin van de lente en dat moet natuurlijk gevierd worden! We hebben heerlijke Lentebok van de tap en serveren Lente gerechtjes als lam, asperges etc. Op vrijdag 20 maart is het officieel lente en zetten we een buitenbar neer met Lentebok van de tap mits het lekker weer is. Maart roert zijn staart… meer informatie volgt nog!

Het is weer tijd voor LIVE MUZIEK! Op zaterdag 28 maart kun je weer genieten van akoestische live muziek. Robin Drabe, Dwaynley Spijker & Rocco Damiani spelen vanaf 22:00 uur verschillende nummers. Kom je ook gezellig langs voor een drankje en een dansje?!

Tot snel!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op