030 692 5466 Bekijk route

Lunchen in Zeist

Naast klassiekers als de uitsmijter met ham en kaas (sunny side up!) een salade met warme geitenkaas, pijnboompitten en honing hebben we wisselende creatieve lunchgerechten op het menu.

Zo serveren we regelmatig ons beroemde broodje Hiphang, een biefstuk die letterlijk op de heup gehangen wordt. Dan wordt-ie ongelofelijk mals. Ook lekker: de omelet Pandarve; een boerenomelet met gerookte kip, spek, champignons en tomaat. En vergeet vooral niet onze huisgemaakte rotikroketjes gevuld met pittige Surinaamse kipkerrie te proeven! Want ook die verschijnen wegens succes met enige regelmaat op onze menukaart.

Heerlijke klassiekers en verrassende lunchgerechten

Ook bij onze lunchgerechten geldt: we koesteren onze klassiekers en verder variëren we zoveel mogelijk. Daarbij laten we ons leiden door de seizoenen. Zoals een frittata met groene asperges in de lente! Maak het af met een fris glas witte wijn en eindig met een kopje strakke Illy-espresso van onze barista. Als het weer meezit kun je al dat lekkers nuttigen op ons heerlijke, groene terras in het centrum van Zeist. Salut!

Wat zeggen onze gasten

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

We zijn op zoek naar jou!

!Horeca tijgers gezocht! We zoeken toppers voor in de keuken! Ben jij… – Leergierig – Sociaal – een beetje ervaren in de horeca – tussen...

Slotstad Zeist bij Pandarve!

Slotstad Zeist bij Pandarve!   Afgelopen maand december zijn de mensen van Slotstad langs gekomen voor de nieuwjaarstalkshow ‘Samen Zeist’. Hierin luidde de presentatoren het...

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Bekijk Pandarve op