030 692 5466 Bekijk route

Lunchen in Zeist

Naast klassiekers als de uitsmijter met ham en kaas (sunny side up!) een salade met warme geitenkaas, pijnboompitten en honing hebben we wisselende creatieve lunchgerechten op het menu.

Zo serveren we regelmatig ons beroemde broodje Hiphang, een biefstuk die letterlijk op de heup gehangen wordt. Dan wordt-ie ongelofelijk mals. Ook lekker: de omelet Pandarve; een boerenomelet met gerookte kip, spek, champignons en tomaat. En vergeet vooral niet onze huisgemaakte rotikroketjes gevuld met pittige Surinaamse kipkerrie te proeven! Want ook die verschijnen wegens succes met enige regelmaat op onze menukaart.

Heerlijke klassiekers en verrassende lunchgerechten

Ook bij onze lunchgerechten geldt: we koesteren onze klassiekers en verder variëren we zoveel mogelijk. Daarbij laten we ons leiden door de seizoenen. Zoals een frittata met groene asperges in de lente! Maak het af met een fris glas witte wijn en eindig met een kopje strakke Illy-espresso van onze barista. Als het weer meezit kun je al dat lekkers nuttigen op ons heerlijke, groene loungeterras in het centrum van Zeist. Salut!

Gesloten in verband met nieuwe keuken / FEEST!

Maandag 25 t/m donderdag 28 november zijn we gesloten in verband met het bouwen van de nieuwe keuken. De keuken wordt verbouwd naar de wens...

12 oktober: Hounddog duo (LIVE)

12 oktober speelt het HOUNDDOG DUO bij Pandarve. Ze nemen hun muzikale menu mee en jij kunt kiezen wat je wilt luisteren. Kom lekker langs...

Een tafel reserveren

Kom je lekker lunchen of dineren? Reserveer gemakkelijk en snel een tafel.

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op