030 692 5466 Bekijk route

KONINGSDAG MENU

Lieve gasten,
 
Met heel veel pijn in ons hart kan helaas ons aller leukste feestje van het jaar niet doorgaan: Koningsdag. Elk jaar organiseren en vieren we het met veel plezier samen met jullie! Helaas gaat ons feest dit jaar niet door, maar volgend jaar vieren we het zeker! En we verzorgen dan het bekende recept: live muziek, BBQ, veel barretjes, een food corner, kindervertier en dit alles met een hoop gezellige mensen. 🧡🌈
 
Om er toch nog een feest van te maken op deze speciale dag hebben we een Koningsdag menu samengesteld! Het menu is geheel oranje en bestaat uit een voor-, hoofd- en na gerecht! Het Koningsdag menu is te vinden hieronder, op de home pagina van onze website of op social media!
 
Wees lief voor elkaar en maak er een mooie dag van, geniet, lach, dans en zorg goed voor jezelf!
 
Tot snel!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op