030 692 5466 Bekijk route

Koningsdag 2019

Lieve gasten,

Over twee weken is het zo ver: het leukste festival! op 27 april vier je Koningsdag bij Pandarve! We hebben live muziek, BBQ, meerdere barretjes en een hoop gezellige mensen. Uiteraard is er genoeg te doen voor de kids: onder andere staat het springkussen er weer. En om 14:00 uur worden er ijsjes uitgedeeld.

We hebben super goede artiesten in petto!

  • Muck:  is een viermans pop- en rockband uit Utrecht die al jaren de verschillende podia in Nederland onveilig maakt. MUCK brengt de beste nummers van o.a. Queen, Dire Straits, The Golden Earring, Kane en Gavin DeGraw en laat daarmee overal een onvergetelijke indruk achter. Er is slechts één motto: “We doen het goed, of we doen het niet!!!”
  • Coverband 2MF is een veel gevraagde bruiloft band – en feestband. Wij spelen met veel plezier op bruiloften en bedrijfsfeesten door het hele land. 2MF bestaat uit 7 enthousiaste muzikanten, inclusief een leadzangeres, leadzanger en saxofonist.
  • Tijdens Koningsdag treedt ook Shacoustic op: dit Akoestisch Rockcoverduo speelt van “klassieke” rock tot moderne popnummers. Dit doen zij in hun eigen stijl waarbij zij graag veel dynamiek gebruiken.
  • Robin & Demi Drabe hebben al een paar keer in Pandarve opgetreden. We noemen ze dan ook wel eens onze huisband! In een akoestische set spelen ze de mooiste liedjes. De stem van Demi is waanzinnig mooi en dat met de begeleiding van Robin’s gitaar maakt het helemaal af!

Naast alle festiviteiten buiten zijn we ook binnen geopend. Je bent er welkom voor een koffie (to go), lunch of het diner. We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen en hebben er al heel erg zin in!

 

Tot over twee weken!

 

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op