030 692 5466 Bekijk route

Juni in Pandarve

🔸JUNI IN PANDARVE🔹
 
Vanaf 5 juni hebben we een nieuwe kaart voor lunch, diner en dessert. Kom lekker proeven wat onze chefs te petto hebben! 😄
 
Tijdens het Pinksterweekend zijn we beide dagen open voor lunch en diner. We zijn geopend vanaf 12 uur.
Je kunt kiezen van de kaart en daarnaast hebben we een leuk menu samengesteld. Reserveren kan via de website en telefonisch!
 
Op zondag 16 juni eet je met je vader een lekker stukje vlees van de grill. Speciaal voor de vaders (en zijn gezelschap) serveren we ook tijdens de lunch biefstuk!
 
In juni is de Hollandse Nieuwe er weer. Op zaterdag 22 mei hebben we een buitenbarretje van 15-19h. Kom lekker haring happen!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op