030 692 5466 Bekijk route

Juli in Pandarve

Juli in Pandarve

Het wordt een hele gezellig maand in Pandarve. Het is de maand waarin de zomervakantie begint en er is volop gezellig in en om Pandarve! We beginnen de maand met een cocktail night. Op zaterdag 6 juli maken we het terras iets groter en serveren we vanuit de buitenbar lekkere cocktails. Het begin om 15h en we gaan door tot middernacht. Op het facebook-evenement vind je alle informatie. Zet jezelf op aanwezig en kom lekker cocktails drinken op zaterdag 6 juli! We presenteren tevens onze nieuwe cocktailkaart, helemaal in Pandarve stijl. Hier lees je daar alles over!

 

Het weekend daarna staat in het teken van de Wit&Weizen bieren. Het hele weekend (13&14 juli) hebben we verschillende bieren van de tap en op fles. En op zaterdag 13 juli hebben we ook een buitenbarretje! We maken een gezellig boel op het terras en zorgen voor extra gezelligheid! Kijk op het Facebook evenement voor meer informatie.

Het weekend van 20 en 21 juli staat in het teken van MEXICO! We hebben allemaal Mexicaanse happen en sappen: lekkere gerechten in Mexican-style, Corona & tequila! Degene die verkleed komen, krijgen een drankje van het huis!

We sluiten de maand af als een God in Frankrijk: lekker bourgodinsch borrelen, met een flesje (of glaasje!) cava en een etagere met lekkere vis gerechtjes. Hopelijk schijnt de zon, want dat maakt het lekkere plaatje helemaal af. Kom lekker genieten!

 

 

 

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op