030 692 5466 Bekijk route

Januari in Pandarve

NIEUWJAARSFEESTJE!
Op zaterdag 11 januari vieren we feest en proosten we op het nieuwe jaar. Kom je ook? Het thema dit jaar is “Once upon a time in Hollywood” Scoor je kaartje op woensdag t/m zondag bij Beau of Remi voor €10,- Max. 4 stuks per persoon.

Verkleden = toegang tot het feestje. En jongens, de lat ligt hoog! dus hoe gekker, hoe beter. De beste outfit wordt beloond met een prijs!  Check het evenement en houdt de social media in de gaten voor eventuele info!

Week van de dikke steak
Ben jij een echte vlees eter en ben je gek op een lekker mals stuk vlees? Dan introduceren wij de week van de dikke steak! Van 15 t/m 19 januari kun je je elke dag laten verassen door een heerlijk mooi stuk vlees van de grill. Geniet van de smaak combinatie die onze chef in petto heeft!

Reserveren is raadzaam!

Spelletjes avond
Kom gezellig op zaterdag 25 januari ouderwets een potje ganzenborden onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf 21:00 staan de spelletjes klaar op tafel van een klassiek potje dammen tot een spannende Black Jack game!

We gaan op de klassieke tour, daarover later meer info! Houd de social media in de gaten.

May the best man/woman win!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op