030 692 5466 Bekijk route

High Tea met Moederdag

Tijdens moederdag 2019 serveren wij een HIGH TEA! Een etagere met een combinatie van zoet en hartig, een lekkere pot thee erbij en smullen maar! Reserveren is raadzaam en als uitzondering voor deze speciale dag, is het mogelijk om vanaf twee personen te reserveren. Geef je ook aan dat je voor de high tea komt? Dan houden we daar rekening mee!

Reserveer snel een tafeltje voor de High Tea!

De keuken maakt speciaal voor deze dag kleine sandwiches klaar, met de lekkerste ingrediënten die je van ons gewend bent. Van broodje Pandarve tot carpaccio en van een appeltaartje tot een choco-carmamel slice. Voor iedere moeder iets lekkers! We serveren er allemaal lekkere theetjes bij en een glaasje verse jus. Dit alles kost €17,50 per persoon!

Kom lekker genieten op ons nieuwe terras, samen met de liefste moeder van de wereld! Hopelijk schijnt de zon!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op