030 692 5466 Bekijk route

Hee hallo toekomstige collega!

Jij bent natuurlijk enorm benieuwd waar dat gratis biertje blijft. Je bent dichterbij dan je denkt… Onderaan de pagina vind je een formulier waar je je gegevens in kunt vullen. Gedaan? Dan krijg je vanzelf een telefoontje van ons om kennis te maken.

Om alvast een beetje in de Pandarve sferen te komen vind je op deze pagina wat beeldmateriaal en een aantal verhalen van oud collega’s!

Tot snel voor een bakkie, uuh koud pilsje! 😉

Gratis bier en gezelligheid

De gezelligste bijbaan!

 

Wat zeggen onze oude collega's...

“In 1999 begon ik bij Pandarve en ik ben er tot 2011 gebleven. Ik deed de afwas op zaterdagmiddag. Ik kijk nog altijd met veel plezier terug op die tijd. Wat een leuk team was er en wat was het leuk om samen met je collega’s te eten. En daarna, als ik klaar was, zat ik nog uren op het terras!”

– Rene Borkent

“In 2001 ben ik bij Pandarve op een drukke vrijdagavond in de bediening begonnen! Het was een warm bad waar ik in terecht kwam. Ik heb er op twee korte uitstapjes na 9 jaar fulltime gewerkt en kom er nog steeds zeer regelmatig! Veel geleerd en heel veel gelachen!!
Willem zei ooit in het begin tegen me; Daaf we moeten allemaal hard werken, laten we er dan alsjeblieft maar een feestje van maken. En zó is het altijd geweest..
Denk dus goed na voor je daar gaat werken want you can checkout any time you want but you can never leave..”

– David Bijkerk

“Ik was opzoek naar een weekendbaantje toen ik bij Pandarve kwam werken. Ik verwachtte niet dat ik er een horecafamilie en vrienden voor het leven bij kreeg. Het is hard werken en tegelijkertijd plezier maken met elkaar. Dat merk je als gast zeker op: de sfeer is altijd goed. Ik had veel meer drankjes kunnen verkopen als ik niet zoveel met de gasten had gekletst, maar dat werd me zeker niet aangerekend. Dat maakt Pandarve stiekem óók Pandarve.

Ik draag hele warme herinneringen mee aan mijn tijd bij Pandarve en zou soms stiekem nog wel een avondje terug willen in de tijd.”

– Rianne

“Toen ik 15 was, kwam ik bij Pandarve werken en ik heb er 10 jaar mogen werken. Het is lastig om in een paar zinnen te omschrijven wat Pandarve voor mij betekent. Mijn opvoeding is er namelijk afgemaakt: Pandarve was mijn tweede thuis en ik heb er leren vallen en weer op staan. Ik ben van het vak horeca gaan houden en alle facetten die erbij komen kijken: het verzorgen van gasten, sfeer creëren, samenwerken op een manier die je doet vliegen. Maar ook: kritisch op elkaar zijn, omgaan met moeilijkheden, etc.

Naast het harde werken, zijn de vele uitjes herinneringen die ik nooit meer vergeet. Van een borreltje na werk, tot horeca-voetbaltoernooi. En van een bruiloft in Hongarije tot op wintersport met de hele crew, omdat Pandarve jarig was. Het is een prachtig bedrijf en elke keer als ik binnenloop, ben ik weer even thuis.”

– Loes van Impelen

“Wauw, Pandarve. Ga er nooit werken want elke werkgever naderhand valt dan tegen!
Beter gezegd: ga er dus sowieso werken en ga er nooit meer weg! Dat is mijn advies.
Ik heb er gewerkt van mijn 18de tot mijn 28ste. Begonnen in de afwas en uiteindelijk opgeklommen tot de bediening. Soms maar 1 dag in de week, vaker full time.

Het fijnste aan Pandarve is dat je als (jong) mens serieus genomen wordt. Jouw mening telt. Er wordt naar je geluisterd en er wordt wat gedaan met je inbreng. Dit is helaas heel vaak niet het geval in andere bedrijven. En was dus een koude kermis voor mij toen ik verder ging solliciteren.
Door deze aanpak van Paul, Willem, Ton ea. is Pandarve echt een hechte familie, waar je lief en leed kan delen en samen keihard kan knallen om alle gasten een mooie avond te geven.
Beter heb ik nog niet gevonden!”

– Michiel Schoonder

“Werken bij Pandarve is als een warm bad, doen! Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen én te zijn. Oh, en vergeet de legendarische kerstborrels en bedrijfsuitjes niet! Twijfel niet langer, sluit je aan bij de Pandarve-familie!”

– Naomi Wierda

“Toen ik begon aan de hotelschool in Wageningen in 2006 ben ik begonnen met werken bij de Pandarve in de bediening en achter de bar. Tot 2011 heb ik vele uren met heel veel plezier gewerkt, samen met een geweldig team en ontzettend veel geleerd. Veel van deze lessen gebruik ik nog steeds in mijn dagelijkse leven en werk. Oftewel, de Pandarve is een geweldige plek voor je (bij)baan waar je hard leert werken en veel plezier hebt.”

– Michiel de Vor

“Van geld verdienen met een weekendbaantje, ontwikkelen, groeien, de kneepjes van het vak leren, het horeca voetbal toernooi, biertjes drinken, vakanties, thema feestjes, bedrijfsuitjes, Koningsdag, wintersport, gemaskerd bal, huisgenoten, vrienden voor het leven en zelfs mijn man! Je kunt het allemaal vinden als je bij eetcafé Pandarve gaat werken!❤️”

– Michelle Bruijnis

“Bij Pandarve denk ik aan plek voor iedereen.
Een plek waar ruimte is je te ontwikkelen, het horeca-vak te leren en vooral veel lol te maken (en om te leren ganzen uiteraard).

Eindeloze discussie tot ‘s morgens vroeg over wat er wel en niet goed ging, maar altijd met een glimlach want samenwerken voor de best mogelijke service aan de gast is wat ons verbind.

Het is een schitterend bedrijf waar je een beter mens wordt.

Don’t stop believing”

– Tommy Schriekenberg

“Toen ik net 15 was geworden begon mijn 7 jarig avontuur bij de Pandarve. Ik begon in de afwas waarna ik al snel het vertrouwen kreeg om te helpen met de mise en place en uiteindelijk sous chef ben geworden.

Vanaf dag één voelde Pandarve als een warm en vertrouwde familie. Het harde werken, gezellige maar leerzame tijd. De hechte band met mijn collega’s hebben meegedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling en kijk op de wereld.

Ik ben zeer dankbaar dat Pandarve op mijn pad is tegen gekomen. Deze herinneringen en lessen neem ik de rest van mijn leven mee!”

– Benjamin El Barakat

 

 

Het Zeister Smartlappenfestival!

Op zaterdag 29 oktober is de eerste editie van het Smartlappenfestival!  Bij verschillende restaurants en kroegen in Zeist treden er artiesten op met heerlijke meezingers. ...

September in Pandarve!

September trappen we af met een proeverij…  De monnik van Affligem bier komt hier zaterdagmiddag 17 september om 16:45 uur het verhaal vertellen en laten...

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Bekijk Pandarve op