030 692 5466 Bekijk route

Gesloten in verband met nieuwe keuken / FEEST!

Maandag 25 t/m donderdag 28 november zijn we gesloten in verband met het bouwen van de nieuwe keuken. De keuken wordt verbouwd naar de wens van onze chefs. Meer efficiëntie, meer opberg ruimte, nieuwe materialen en minder van het kastje naar de muur. We zijn een tijd lang bezig geweest met het ontwerpen, dan erover praten, en weer terug naar de tekentafel:  een leuk en leerzaam proces, maar nu hebben we wel echt zin in het bouwen van de keuken.

Op vrijdag de 29e gaan we voor het eerst draaien in een spiksplinternieuwe keuken! Of we er zin in hebben? JA!

Uit de oude doos… Corrie in de keuken!

Om te vieren dat deze langverwachte verbouwing plaats gaat vinden, geven we een klein feestje op zaterdag de 30e. Nodig je vrienden uit en kom gezellig een biertje drinken. We hebben een Facebook event aangemaakt waar alle info op komt te staan. Check het hier . Er is live muziek door Robin&Demi Drabe en Dwaynley Spijker! Kom je ook gezellig een happie en/of sappie doen?

Uit de oude doos: Wim & Paul in de keuken

We kijken er naar uit! Tot dan!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op