030 692 5466 Bekijk route

Februari in Pandarve

In februari starten we de maand met een gezellig potje klaverjassen. Op dinsdag 4 februari gaan we extra open voor dit gezellige evenement. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: wim@pandarve.com of loop even langs de bar!

Valentijnsdag vier je bij Pandarve. Laat je lekker in de watten leggen. We zorgen voor wat kleine verrassingen. En je kunt een diner winnen! Check het Facebook bericht en deel, like en win een diner voor twee. We houden een tafel met hoge stoelen vanaf 18:30 uur vrij voor de tortelduifjes.

Elk jaar mogen we veel mensen ontvangen die tijdens carnaval naar het zuiden afreizen. Dit jaar zorgen we voor een extra goede bodem: een 12-uurtje met een stevig gevulde uitsmijter, kop soep en broodje kroket. Op de plank vind je ook een biertje en glaasje jagermeester, om extra in de stemming te komen.

Aan het einde van de vakantie organiseren wij het ‘Schnaps & Schnitzel’ weekend. Onze chef maakt de schnitzels  zelf, lekker met een glaasje schnaps erbij. Dan houden we toch een beetje het wintersportgevoel vast! Voor de liefhebber: we hebben ook kaasfondue op de kaart staan. Kom je ook gezellig de (wintersport)vakantie afsluiten met een gezellig avondje Pandarve?

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op