030 692 5466 Bekijk route

END OF SUMMER

END OF SUMMER – 30 AUGUSTUS @ PANDARVE

We sluiten de zomer gezellig af tijdens een mini-festivalletje. We steken de BBQ aan, hebben een cocktailbar, zorgen voor speciaalbier en de band MOR komt optreden:

Maarnse Ouwe Rockers: Rockcovers van Pearl Jam, Rolling Stones, U2 en Herman Brood en meer. Knallende hits van vroeger en nu, de lekkerste classics en het beste uit rockgeschiedenis. Er is voor ieder wat wils! Optredens van MOR zitten vol aanstekelijk enthousiasme, plezier en natuurlijk onwijs lekkere muziek. Dat is gegarandeerd voetjes van de vloer en lekker meezingen.

Naast een gezellige avond, wordt het ook lekker smullen geblazen! 😌 We steken de Green Egg BBQ aan, waar we verschillende streetfood-happen op bereiden. Vis, vlees en vegetarisch, dus voor ieder wat wils. Het idee is: sharing is caring! Dus lekker proeven van elkaar, met bijpassende drankjes. Kom je ook lekker BBQ’en, drankjes doen en luisteren naar live muziek? We hebben er super veel zin in! 😍

Een tafel reserveren

Wij zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Maak daarom gebruik van het reserveringsformulier. De aanvraag voor de reservering komt bij ons binnen en wij bellen je snel terug! Let wel op, het is een aanvraag en nog geen definitieve reservering.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op