030 692 5466 Bekijk route

December in Pandarve

✨❄️DECEMBER IN PANDARVE❄️✨

Het is alweer de laatste maand van het jaar. We hebben een hele leuke kalender in petto!

Op 5 december is het SINTERKLAASFONDUE. Kom lekker smikkelen van het menu of bestel de fondue apart 🧀🧀 Reserveren is raadzaam!

Op 14 december komt de pubquiz weer terug, in een nieuw jasje! We starten om 22:00 uur. Check het evenement voor alle info: Pubquizzzzzz😎😎

21 december organiseren we een winterbbq. Ook de lichtjesparade in het dorp. één grote gezelligheid dus! Alle info vind je hier: Winter BBQ & verlichte trucks❄️

Tijdens de Kerstdagen zijn we van 23-26 dec gesloten. 27 t/m 30 dec zijn we gewoon open. Tijdens de jaarwisseling zijn we beide dagen gesloten!

Een tafel reserveren

Wij zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Maak daarom gebruik van het reserveringsformulier. De aanvraag voor de reservering komt bij ons binnen en wij bellen je snel terug! Let wel op, het is een aanvraag en nog geen definitieve reservering.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op