030 692 5466 Bekijk route

Cocktails @ Pandarve

Cocktails @ Pandarve

Zaterdag 6 juli is het COCKTAIL NIGHT in Pandarve! Op ons nieuwe terras verzorgen we mooie en lekkere drankjes. Er is een buitenbarretje en we maken het terras nog groter! Onze barmannen maken vanaf 15:00 uur de lekkerste cocktails! We gaan door tot een uurtje of 23:00 uur!

 

Deze dag gebruiken we om onze nieuwe Gin & Tonic kaart te presenteren. Een leuke kaart met afwisselende drankjes, helemaal in de Pandarve stijl. Want wist je dat Pandarve een planeet uit de strip Storm is? Deze strip uit de jaren ’70 is bekend om de mooie tekeningen en het sciencefiction-karakter. Pandarve was een levende planeet. Verder zijn Nomad, Roodhaar en Storm belangrijke personages uit de strip. Daarom hebben wij onze GT kaart dus vernoemd naar de personages uit deze strip. Wat vind je ervan?

 

 

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op