030 692 5466 Bekijk route

Een café voor iedereen

Elk weekend werd er wat gezelligs georganiseerd in en om Pandarve. Helaas gaat dat nu even niet en zit het er niet in om gezellig met een biertje in de hand aan de bar te zitten.

Wanneer er tafeltjes vrij zijn kunnen jullie lekker na borrelen, alleen zullen we wat vroeger sluiten dan wat jullie normaal van ons gewend zijn. We hopen dat het snel weer mogelijk is en we er in het weekend weer een feest van kunnen maken gezond en gezellig!

Zowel voor de drankjes als hapjes hebben we uitgebreide kaarten.

Naast de eerder genoemde wijnkaart, hebben we een bierkaart met een groot aantal bieren op fles. Naast Amstel pils hebben we altijd drie variërende speciaalbieren van ’t vat. Ook hebben we als één van de weinige een whiskykaart en we organiseren wel eens een whiskyproeverij.

Wat ons café zo speciaal maakt? Dat iedereen welkom is; van jong tot oud. Ons team blijft vaak een drankje doen na het werk, samen met onze vaste gasten en nieuwe gasten. Kom ook lekker genieten van een borrelhapje en drankje!

 

 

DAG SPECIAL!

Elke dag hebben onze chefs een heerlijk gerecht in petto. Een speciaal broodje voor in de lunch en een lekker gerecht voor tijdens het diner!...

Sunday special spareribs!

Kunnen jullie ook geen genoeg krijgen van spareribs? Dan hebben we een goede deal in petto… Speciaal voor de lunch op de zondag kun je...

Een tafel reserveren

Kom je lekker lunchen of dineren? Reserveer gemakkelijk en snel een tafel.

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op