030 692 5466 Bekijk route

Een café voor iedereen

Elk weekend wordt er wat gezelligs georganiseerd in en om Pandarve. Zie de agenda voor meer informatie. Daarnaast kan je altijd terecht voor een borrel. ’s Avonds, na het diner, wordt de sfeer omgetoverd tot heus café. De haardvuurtjes gaan aan, lichten worden gedimd en de muziek gaat een tandje harder.

Zowel voor de drankjes als hapjes hebben we uitgebreide kaarten.

Naast de eerder genoemde wijnkaart, hebben we een bierkaart met een groot aantal bieren op fles. Naast Amstel pils hebben we altijd twee variërende speciaalbieren van ’t vat. Ook hebben we als één van de weinige een whiskykaart en we organiseren regelmatig een whiskyproeverij.

Wat ons café zo speciaal maakt? Dat iedereen welkom is; van jong tot oud. Ons team blijft vaak een drankje doen na het werk, samen met onze vaste gasten en nieuwe gasten. Kom ook lekker genieten van een borrelhapje en drankje!

 

 

11/01 Nieuwjaarsfeestje in Pandarve

Al twee keer eerder hebben we met succes een nieuwjaarsfeestje georganiseerd. Om veler verzoek doen we het dit jaar gewoon weer! Een verkleedfeestje om het...

December in Pandarve

✨❄️DECEMBER IN PANDARVE❄️✨ Het is alweer de laatste maand van het jaar. We hebben een hele leuke kalender in petto! Op 5 december is het...

Een tafel reserveren

Kom je lekker lunchen of dineren? Reserveer gemakkelijk en snel een tafel.

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op