030 692 5466 Bekijk route

Een café voor iedereen

Elk weekend werd er wat gezelligs georganiseerd in en om Pandarve. Helaas gaat dat nu even niet en zit het er niet in om gezellig met een biertje in de hand aan de bar te zitten.

Wanneer er tafeltjes vrij zijn kunnen jullie lekker na borrelen, alleen zullen we wat vroeger sluiten dan wat jullie normaal van ons gewend zijn. We hopen dat het snel weer mogelijk is en we er in het weekend weer een feest van kunnen maken gezond en gezellig!

Zowel voor de drankjes als hapjes hebben we uitgebreide kaarten.

Naast de eerder genoemde wijnkaart, hebben we een bierkaart met een groot aantal bieren op fles. Naast Amstel pils hebben we altijd drie variërende speciaalbieren van ’t vat. Ook hebben we als één van de weinige een whiskykaart en we organiseren wel eens een whiskyproeverij.

Wat ons café zo speciaal maakt? Dat iedereen welkom is; van jong tot oud. Ons team blijft vaak een drankje doen na het werk, samen met onze vaste gasten en nieuwe gasten. Kom ook lekker genieten van een borrelhapje en drankje!

 

 

Wat zeggen onze gasten

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Kom je bij ons werken?

✨Horecatalent gezocht! ✨ Steel jij de show thuis tijdens het tafeldekken, ben jij allergisch voor lege glazen en heb je zin om bij een heel...

Fijne jaarwisseling !

Lieve gasten, We proosten op een gek en tegelijkertijd heel tof jaar! Want hoe ongelofelijk gaaf is het dat wij dit jaar een nieuwe locatie...

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Bekijk Pandarve op