030 692 5466 Bekijk route

Pandarve komt bij je thuis!

De creatieve vlees & stamppot week!

Vandaag & morgen:

Ribeye van de grill met een stamppot van pompoen en doperwtjes, geserveerd met een saus van rode wijn en steranijs!

Stiekem heeft corona toch ook voordelen… Anders hadden we misschien wel nooit onze klassiekers bij jou op tafel gezet!

Onze bezorgservice ‘Pandarve bij je thuis’ is 7 dagen in de week voor het diner geopend. Voor de lunch zijn we van dinsdag tot en met zondag geopend. De bezorg tijden voor de lunch zijn van 11:30 – 16:00 uur.

We bezorgen alleen in de plaats Zeist, zo zijn wij er zeker van dat die spareribs nét zo lekker smaken bij jou thuis als bij ons in het restaurant! Kom je niet uit Zeist en wil je toch graag kunnen genieten van Pandarve? Bel ons eventjes, dan bespreken we de mogelijkheden

Onze koks hebben een nieuwe bezorgkaart gemaakt, een combinatie van onze klassiekers en nieuwe gerechten! Heb jij ‘m al gezien?

Heb je al trek gekregen? Bestellen kan via de link hieronder. 

Problemen bij het bestellen? Je mag ons altijd even bellen op 030 692 54 66.

De creatieve vlees en stamppot week!

Laat je thuis verrassen door een smaakvolle en wisselend mals stuk vlees met een gezonde stamppot ernaast. Het is nu officieel najaar en weer tijd...

Lunch bij je thuis!

We bezorgen nu ook onze heerlijke lunch broodjes en gerechten bij je thuis! Onze chefs hebben nieuwe broodjes toegevoegd aan de klassiekers. Van broodje carpaccio...

Een tafel reserveren

Kom je lekker lunchen of dineren? Reserveer gemakkelijk en snel een tafel.

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op