030 692 5466 Bekijk route

Pandarve komt bij je thuis!

Stiekem heeft corona ook voordelen… Anders hadden we misschien wel nooit onze klassiekers bij jou op tafel gezet!

Onze bezorgservice is 7 dagen per week geopend.

Voor het diner komen we elke dag vanaf 17:00 uur bij je thuis. Voor de lunch komen we van dinsdag tot en met zondag van 11:30 – 16:00 uur bij je thuis.

We bezorgen alleen in de plaats Zeist, zo zijn wij er zeker van dat die spareribs nét zo lekker smaken bij jou thuis als bij ons in het restaurant! Kom je niet uit Zeist en wil je toch graag kunnen genieten van de smaak van Pandarve? Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen. Je bestelling plaats je dan ook via de link hieronder.

Kom je je bestelling afhalen? Dan vragen we je de auto niet bij ons te parkeren, wij hebben geen geschikte parkeermogelijkheid! Je kunt de auto het beste even op de slotlaan parkeren.

Heb je al trek gekregen? Bestellen kan via de link hieronder.

Mocht je ergens niet helemaal uitkomen? Je mag ons altijd even bellen op 030 692 54 66, we helpen je graag!

Tot snel! Bij je thuis… 

“Dek jij alvast de tafel? Dan zorgen wij voor het eten!”

Valentijn bij Pandarve!

!VALENTIJNS MENU! Haal de chocolade en rozen maar vast te voorschijn, want het is bijna Valentijn! Speciaal voor de tortelduifjes hebben onze chefs een heerlijk...

25 jaar Pan!

🥂!Jubileum jaar!🥂 25 jaar… Wat een hoop and still counting! Niet iedereen zal ons al 25 jaar kennen. Maar die 25 jaar hebben Pandarve gevormd zoals we vandaag de...

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Bekijk Pandarve op