030 692 5466 Bekijk route

Augustus in Pandarve

☀️☀️AUGUSTUS IN PANDARVE ☀️☀️

We hebben een hele leuke maand voor de boeg. We beginnen de maand met het SPARE RIBS weekend. Op zaterdag staat er een buitenbar en twee Green Erg BBQ’s. Je kunt kiezen uit verschillende bereidingen van de Pandarve Ribs. Aan het winkelend publiek zullen wij wat ribbetjes uitdelen. Wandel lekker langs en kom proeven!

De week daarna is het JAPANS WEEKEND. Onze chef maakt dan Japanse streetfood &rijsttafel. Alleen op reservering mogelijk. En deze editie wil je echt niet missen: het wordt een culinair hoogstandje.

Daarna staat heel Zeist in het teken van Sportiviteit. Bij ons op het plein vind je een podium met dansoptredens. Wij zorgen voor muziek en lekkere drankjes!

We sluiten de maand én tevens zomervakantie af met End of Summer: een klein festivalletje, waar we wederom weer een BBQ hebben en cocktails, speciaalbier en LIVE MUZIEK! Meld je aan voor het evenement en kom lekker genieten!

Een tafel reserveren

Wij zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Maak daarom gebruik van het reserveringsformulier. De aanvraag voor de reservering komt bij ons binnen en wij bellen je snel terug! Let wel op, het is een aanvraag en nog geen definitieve reservering.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op