030 692 5466 Bekijk route

COCKTAIL NIGHT!

Op zaterdag 21 september is het cocktail night in Pandarve. Onze barvrouw heeft een kaartje gemaakt met de extra cocktails die we serveren die avond. Van een ‘sex on the Beach’ tot een klassieke moijto! We maken lekkere drankjes die er ook nog een leuk uit zien! We beginnen rond 20:00 uur! Tot dan!  

28 september: Boktoberfest

BOKTOBERFEST Op zaterdag 28 september kleden onze barmannen zich in lederhosen, stroomt het bokbier uit de tap en serveren wij broodjes bokworst. Oftwel: het is BOKTOBERFEST!  Vanaf 15:00 uur staat het bier koud! We zorgen voor biertafels, strobalen en andere leuke zitplekjes. Er is een buitenbarretje en het terras is weer iets groter dan normaal. […]

September in Pandarve

SEPTEMBER IN PANDARVE Het eerste weekend staat in het teken van de CARPACCIO. We serveren op zaterdag en zondag verschillende variaties op de Pandarve carpaccio. Zowel tijdens de lunch als het diner! Op dinsdag 17 september gaan we extra open om te klaverjassen. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: wim@pandarve.com of loop even […]

Een tafel reserveren

Wij zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Maak daarom gebruik van het reserveringsformulier. De aanvraag voor de reservering komt bij ons binnen en wij bellen je snel terug! Let wel op, het is een aanvraag en nog geen definitieve reservering.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op