030 692 5466 Bekijk route

De Hollands Nieuwe

Haring Happen bij Pandarve, zaterdag 22 juni 15:00 – 19:00   We kunnen niet wachten op de komst van de Hollandse Nieuwe.Als ze in juni weer binnen komen zijn we de eerste die ze gaan proeven!En dat moet gevierd worden! Dat doen we dan ook op de zaterdagmiddag borrel bij Eetcafé Pandarve.We maken het terras […]

Juni in Pandarve

🔸JUNI IN PANDARVE🔹   Vanaf 5 juni hebben we een nieuwe kaart voor lunch, diner en dessert. Kom lekker proeven wat onze chefs te petto hebben! 😄   Tijdens het Pinksterweekend zijn we beide dagen open voor lunch en diner. We zijn geopend vanaf 12 uur. Je kunt kiezen van de kaart en daarnaast hebben […]

Open met Pinksteren

Tijdens het Pinksterweekend zijn wij geopend, ook op maandagmiddag. Vanaf 12 uur ben je beide dagen welkom voor een lunch, borrel of ’s avonds het diner. Reserveren kan vanaf 6 personen!  

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op