030 692 5466 Bekijk route

NIEUWE KAART!

Onze chefs zijn druk bezig geweest met het maken van een nieuwe kaart! Er staan heerlijke nieuwe gerechten op. Laat je verrassen door de smaak combinaties die onze chefs in petto hebben! De klassiekers blijven er uiteraard op staan!   Met wie kom jij proeven?!

Zomer in Pandarve

Deze zomer is het voor velen anders dan anders, een vakantie in eigen land of misschien helemaal geen vakantie. Om toch nog van de zomer te genieten hebben we voor in de maand augustus een aantal leuke dingen op de planning staan. Ieder weekend is er wel wat nieuws! We steken bijvoorbeeld de Green Egg […]

Nieuwe G&T en Cocktail kaart!

Koel lekker af op ons terras met een cocktail en waan je even helemaal weg… Onze barvouwen hebben namelijk een nieuwe Gin & Tonics en heerlijke cocktails toegevoegd aan onze borrelkaart. Ze hebben spannende en verrassende drankjes in petto! Ook hebben we alcoholvrije cocktails met frisse smaken! Om extra te genieten kun je een van onze […]

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op