030 692 5466 Bekijk route

Februari in Pandarve

In februari starten we de maand met een gezellig potje klaverjassen. Op dinsdag 4 februari gaan we extra open voor dit gezellige evenement. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: wim@pandarve.com of loop even langs de bar! Valentijnsdag vier je bij Pandarve. Laat je lekker in de watten leggen. We zorgen voor wat kleine verrassingen. En […]

Januari in Pandarve

NIEUWJAARSFEESTJE! Op zaterdag 11 januari vieren we feest en proosten we op het nieuwe jaar. Kom je ook? Het thema dit jaar is “Once upon a time in Hollywood” Scoor je kaartje op woensdag t/m zondag bij Beau of Remi voor €10,- Max. 4 stuks per persoon. Verkleden = toegang tot het feestje. En jongens, […]

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op