030 692 5466 Bekijk route

DAG SPECIAL!

Elke dag hebben onze chefs een heerlijk gerecht in petto. Een speciaal broodje voor in de lunch en een lekker gerecht voor tijdens het diner! Elke dag iets anders en/of iets nieuws. Gewoon omdat t kan! 🙂 Ben je benieuwd wat we vandaag serveren? Neem dan gauw een kijkje op onze bestel pagina!

Sunday special spareribs!

Kunnen jullie ook geen genoeg krijgen van spareribs? Dan hebben we een goede deal in petto… Speciaal voor de lunch op de zondag kun je genieten van onze malse Pandarve Ribs! Het zijn porties van 450 gram en het wordt geserveerd met frietjes, coleslaw en natuurlijk knoflook- en whiskeysaus. Daarbij komt ook nog eens een […]

Lazy sunday deal!

Speciaal voor de zondag hebben we een leuke box bedacht. Laat je lekker verwennen met een heerlijke lunch voor maar €27,90! De box bestaat uit: 4 diverse kleine broodjes, 2 verschillende soepjes, 2 smoothies en 2 croissantjes met jam en roomboter. Hij is te bestellen per 2,4 of 6 personen. En de lazy sunday deal […]

Een tafel reserveren

Wij zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Maak daarom gebruik van het reserveringsformulier. De aanvraag voor de reservering komt bij ons binnen en wij bellen je snel terug! Let wel op, het is een aanvraag en nog geen definitieve reservering.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op