030 692 5466 Bekijk route

Afwijkende openingstijden nov & dec

 

November 

In verband met de bouw van de nieuwe keuken, zijn we gesloten van 25-28 november. Vrijdag 29 november zijn we gewoon open.  Op zaterdag 30 november vieren we feest, om te vieren dat de verbouwing goed is verlopen en we kunnen werken in een nieuwe keuken. Kom je ook gezellig langs voor een borreltje?

December 

In verband met de Kerstdagen zijn we gesloten van maandag 23 december t/m 26 december. Van 27 t/m 30 dec zijn we open volgens de reguliere openingstijden. Oudjaarsdag en nieuwsjaarsdag zijn we gesloten, maar vanaf 2 december staan we weer fris en fruitig voor je klaar! We wensen iedereen fijne feestdagen en een spetterend 2020!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op