030 692 5466 Bekijk route

9 Nov: Rondje Herfstbok

Op zaterdag 9 november zijn er bij 6 horeca-gelegenheden lokale brouwers te vinden. Doe een rondje door het dorp en proef bij elkaar zaak een winters biertje. Op de website vind je meer informatie.

Bij ons vind je de brouwer van Bridge Brew House. Ze nemen bieren van de tap en het fust mee. De bieren zijn gedurende de hele dag te drinken. En in de middag zijn ze aanwezig om iets te vertellen over hun product. Ze nemen Reypenaer kaas mee en willen graag een kaas-bier proeverij doen. Kom lekker langs voor een hapje en drankje!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op