030 692 5466 Bekijk route

11/01 Nieuwjaarsfeestje in Pandarve

Al twee keer eerder hebben we met succes een nieuwjaarsfeestje georganiseerd. Om veler verzoek doen we het dit jaar gewoon weer! Een verkleedfeestje om het jaar gezellig in te luiden, met een drankje en dansje. Kom je ook gezellig langs?

 
▶️ Anders dan voorgaande jaren hebben we nu drie vaste momenten waarop je je fysieke kaartje kunt scoren. Let op! Max 4 stuks per persoon.
▶️Het feestje is voor 18 jaar en ouder.
▶️Verkleden verplicht, anders helaas geen toegang. Let op: de lat ligt hooooooog😏😏
▶️Entreekaartje kost 10 euro. Hapjes van ’t huis!
In het evenement op facebook  vind je all informatie. Of loop even binnen en vraag ’t aan ons team!

Een tafel reserveren

Wij zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Maak daarom gebruik van het reserveringsformulier. De aanvraag voor de reservering komt bij ons binnen en wij bellen je snel terug! Let wel op, het is een aanvraag en nog geen definitieve reservering.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op