030 692 5466 Bekijk route

Verlichte truck parade

Op 22 december is in Zeist de tweede editie van de verlichte truck parade. Tijdens deze parade rijden het door het hele dorp grote vrachtwagens, versierd met lichtjes. Vorig jaar was het een waanzinnig succes. Dit jaar hebben we een buitenbarretje staan, zodat je een warm drankje in je handen hebt tijdens het kijken naar de trucks.

Daarna gaat de avond binnen door!

LIVE in Pandarve: het fantastische duo Robin Drabe​ en Demi Drabe​! Vanaf 21:00 uur luister je in een intieme setting naar de mooiste liedjes, gespeeld en gezongen door broer en zus Drabe!😍

Kom lekker in de Kerstsfeer, bij Pandarve!🤗💃

Kijk op www.winterwonderland.nl voor meer informatie over de verlichte trucks!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op