030 692 5466 Bekijk route

Pandarve bestaat sinds 1996.

En staat sindsdien bekend als een bourgondisch en gezellig eetcafé in Zeist. Pandarve wordt gerund door drie vrienden en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio Zeist. We delen bij Pandarve graag onze passie voor lekker eten en drinken, voor het leven.

Regionale, verse producten

Onze lunches en diners, daarom staan we bekend. We werken graag met mooie verse, producten – en dat proef je. Sommige gasten eten samen aan de grote tafel, gezellig! Anderen trekken zich terug op ons loungeterras – het kan allemaal!

Natuurlijk staan bij Pandarve klassiekers als saté en carpaccio op het menu. Onze kaart verandert regelmatig, maar de klassiekers blijven. Daarbij laten we ons inspireren door de seizoenen. Ook gebruiken we zoveel mogelijk regionale producten. Het oog wil natuurlijk ook wat: elk bord moet een feestje zijn!

Onze kaart verandert regelmatig, maar de klassiekers blijven.

Heerlijk, groen loungeterras

Als het weer het toestaat kun je terecht op ons mooie, groene loungeterras in het centrum van Zeist. Ook in de avonduren is het hier comfortabel toeven. Als het fris wordt, stoken we een vuurtje of kun je je scharen rond de haardtafel. Laat onze borrelkaart zeker niet links liggen. Uitblinker is de kaasplank met drie soorten kaas, uienchutney, kletzenbrot en appelstroop. Lekkerrrrr…

Bandjes, pubquizes, markten en meer!

Vier keer per maand organiseren we bij Pandarve een muziekavond of een andere leuke act. Houd onze Agenda in de gaten!

Vragen of suggesties? Neem contact met ons op via info@pandarve.com

 

PUBQUIZ @ PANDARVE

PUBQUIZ @ PANDARVE   Ben je gek op spelletjes? Gek op lachen? Houd je van gezellige avondjes? Dan is de Pubquiz van Pandarve echt iets...

Koningsdag 2019

KONINGSDAG 2019 Terwijl Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in onze provincie Koningsdag vieren, vieren wij deze dag in Zeist ook een goed feestje! Koningsdag is...

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op