030 692 5466 Bekijk route

Live muziek in Pandarve

 

Aankomende zaterdag LIVE in Pandarve!

Vast een klein voorproefje voor het LIVE optreden van aankomende zaterdag. Renae & Robin, een talentvol duo uit Zeist, treden aankomende zaterdag (26 feb) op. Het wordt een intieme setting, waar zij akoestisch de mooiste liedjes opvoeren. Hun  repertoire zal bestaan uit liedjes van toen en nu.

We beginnen rond een uurtje of 10! We verwachten een drukke boel, dus kom op tijd!

Renae & Robin 

Beide talenten hebben bij ons gewerkt, maar maken nu carrière in de muziek. De één is waanzinnig met de gitaar en de ander heeft een stem waar menig vrouw jaloers op is. Samen vormen ze een geweldig duo die al een paar keer te zien was bij Pandarve. Onder andere tijdens Koningsdag! Maar deze winter-editie wordt ook heel gezellig: lekker binnen, in een hoekje van de zaak, terwijl de rest van de zaak vol staat met mensen die genieten van de muziek. Een heerlijke zaterdagavond, vind je niet?

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op