030 692 5466 Bekijk route

Januari in Pandarve

Op dinsdag 8 januari is de PUBQUIZ! Aanmelden kan via de mail: info@pandarve.com of door even te bellen met onze collega Tommy!

Op 12 januari is het nieuwjaarsfeestje, zoals hierboven al vermeld. De voetjes gaan van de vloer van een uur of 21:00 uur! Ben je nou heel teleurgesteld dat de kaartjes uitverkocht zijn? Aan de deur zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Wist je dat aardappels één van de belangrijkste producten in Pandarve zijn? Onze Corrie zat vroeger altijd aardappels te schillen, achter in de zaak. Een stampot met een lekker stukje vlees, hmmm! Daar kunnen we wel van genieten. En daarom staat de week van 14-18 januari in het teken van de stampot. 

Op 19 januari organiseren onze sneeuwliefhebbers een Tiroleravond. Een avondje in het teken van de apres-ski! Houd Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Op 21 januari is het Klaverjas-avond! Schrijf je snel in en kom een potje spelen.

We sluiten de maand af met de muziek van ROBIN & RENAE. Zij spelen in een intieme setting de mooiste liedjes. Kom je ook genieten van deze muzikale talenten?

 

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op