030 692 5466 Bekijk route

Februari in Pandarve

🤗FEBRUARI IN PANDARVE🤗
 
Op 2 februari is het QUEEN avond. Deze avond staat in het teken van de iconische liedjes en hun revolutionaire geluid. Vanaf 22:00 uur luisteren we naar de klassiekers van Queen en de bands waarmee ze samenwerkten. Om ongeveer twaalf uur kijken we op groot scherm naar het Live Aid optreden van ’85.
 
Op 14 februari vieren we de liefde in Pandarve. Heb je onze winactie al gezien op Facebook? Niet gewonnen? Reserveer snel een tafeltje en kom lekker eten met je liefje.
 
Op 16 februari spelen Robin & Demi een akoestische set in Pandarve. We hebben ze al een paar keer mogen bewonderen en het is elke keer een super succes. Wat een talent! Vanaf 22:00 uur spelen ze de mooiste liedjes.
 
We sluiten de maand af met nog meer LIVE MUZIEK. Jan & vrienden spelen in een afwisselend repertoire in een akoestische setting. Ze beginnen om 22:00 uur. We verwachten een drukke boel, dus kom op tijd!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op