030 692 5466 Bekijk route

Een café voor iedereen

Elk weekend wordt er wat gezelligs georganiseerd in en om Pandarve. Zie de agenda voor meer informatie. Daarnaast kan je altijd terecht voor een borrel. ’s Avonds, na het diner, wordt de sfeer omgetoverd tot heus café. De haardvuurtjes gaan aan, lichten worden gedimd en de muziek gaat een tandje harder.

Zowel voor de drankjes als hapjes hebben we uitgebreide kaarten.

Naast de eerder genoemde wijnkaart, hebben we een bierkaart met een groot aantal bieren op fles. Naast Amstel pils hebben we altijd twee variërende speciaalbieren van ’t vat. Ook hebben we als één van de weinige een whiskykaart en we organiseren regelmatig een whiskyproeverij.

Wat ons café zo speciaal maakt? Dat iedereen welkom is; van jong tot oud. Ons team blijft vaak een drankje doen na het werk, samen met onze vaste gasten en nieuwe gasten. Kom ook lekker genieten van een borrelhapje en drankje!

 

 

Januari in Pandarve

Op dinsdag 8 januari is de PUBQUIZ! Aanmelden kan via de mail: info@pandarve.com of door even te bellen met onze collega Tommy! Op 12 januari...

Verlichte truck parade

Op 22 december is in Zeist de tweede editie van de verlichte truck parade. Tijdens deze parade rijden het door het hele dorp grote vrachtwagens,...

Een tafel reserveren

Wij zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Maak daarom gebruik van het reserveringsformulier. De aanvraag voor de reservering komt bij ons binnen en wij bellen je snel terug! Let wel op, het is een aanvraag en nog geen definitieve reservering.

Pandarve nieuwsbrief

Meld je aan voor de Pandarve nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op