030 692 5466 Bekijk route

23 februari: JAN ZWIERS & VRIENDEN

Aankomende zaterdag vanaf 22:00 uur LIVE in Pandarve:   🎸💥 JAN ZWIERS & VRIENDEN 💥🎸   Met: Astrid van Assen, Dave Outshoven, Tom Suttorp, VAN PIEKEREN, Hans Boosman, Ed Koenders en Jordie Knoppers!

Februari in Pandarve

🤗FEBRUARI IN PANDARVE🤗   Op 2 februari is het QUEEN avond. Deze avond staat in het teken van de iconische liedjes en hun revolutionaire geluid. Vanaf 22:00 uur luisteren we naar de klassiekers van Queen en de bands waarmee ze samenwerkten. Om ongeveer twaalf uur kijken we op groot scherm naar het Live Aid optreden […]

2 februari: QUEEN!

THE SHOW MUST GO ON! Op zaterdag 2 februari is het QUEEN avond in Pandarve. Deze avond staat in het teken van de iconische liedjes van deze band. Vanaf 22:00 uur draaien we de liedjes van QUEEN en de bands waar ze mee samenwerkten. Later die avond zal de beamer aan gaan en kan je […]

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op