030 692 5466 Bekijk route

Januari in Pandarve

NIEUWJAARSFEESTJE! Op zaterdag 11 januari vieren we feest en proosten we op het nieuwe jaar. Kom je ook? Het thema dit jaar is “Once upon a time in Hollywood” Scoor je kaartje op woensdag t/m zondag bij Beau of Remi voor €10,- Max. 4 stuks per persoon. Verkleden = toegang tot het feestje. En jongens, […]

11/01 Nieuwjaarsfeestje in Pandarve

Al twee keer eerder hebben we met succes een nieuwjaarsfeestje georganiseerd. Om veler verzoek doen we het dit jaar gewoon weer! Een verkleedfeestje om het jaar gezellig in te luiden, met een drankje en dansje. Kom je ook gezellig langs?   ▶️ Anders dan voorgaande jaren hebben we nu drie vaste momenten waarop je je […]

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op