030 692 5466 Bekijk route

September in Pandarve

Het wordt weer een hele gezellige maand in Pandarve!?? Inschrijven voor de Pubquiz kan bij Tommy Schriekenberg. Elke eerste dinsdag van de maand gaan we speciaal open voor deze verschrikkelijk leuke avonden! Op 14 en 15 september is het een Mexiaans weekend. Speciaal omdat we vanaf heden Corona is het assortiment hebben. We hebben dat weekend […]

14 juli: Summer in the city

We luiden de zomervakantie in met een onwijs gezellig festival in de Allegrotuin naast eetcafé Pandarve. Het wordt een waanzinnig relaxte dag! Je kan een hoop gezelligheid verwachten en ook: Eten & Drinken – Wijnbar & cocktails – Speciaalbiertjes – Sapjesbar – BBQ – Saladebar Vertier – Silent disco – Photo Booth – Springkussen – Schmink […]

18, 19 en 20 mei: aspergeweekend

Kom genieten bij Pandarve van heerlijke asperges! Aspergesoep, asperges met zalm of beenham? We zorgen voor een paar fijne klassieke aspergegerechten. Uiteraard ontbreken de gesmolten roomboter, krieltjes en kakelverse eieren niet! Pandarve heeft natuurlijk ook een verrassend aspergegerecht voor jou in petto. Kom en proef het zelf!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op