030 692 5466 Bekijk route

Januari in Pandarve

Op dinsdag 8 januari is de PUBQUIZ! Aanmelden kan via de mail: info@pandarve.com of door even te bellen met onze collega Tommy! Op 12 januari is het nieuwjaarsfeestje, zoals hierboven al vermeld. De voetjes gaan van de vloer van een uur of 21:00 uur! Ben je nou heel teleurgesteld dat de kaartjes uitverkocht zijn? Aan […]

Verlichte truck parade

Op 22 december is in Zeist de tweede editie van de verlichte truck parade. Tijdens deze parade rijden het door het hele dorp grote vrachtwagens, versierd met lichtjes. Vorig jaar was het een waanzinnig succes. Dit jaar hebben we een buitenbarretje staan, zodat je een warm drankje in je handen hebt tijdens het kijken naar […]

Winter BBQ

  Vlees van de Green Egg BBQ, gluhwein en donkere biertjes van de tap. Een vuurtje erbij en dekentjes om warm te blijven. Dit klinkt als het perfecte recept voor een heerlijke winterse avond. 🍷🔥 15 december, vanaf 17:00 uur ben je welkom! Tot dan!

Een tafel reserveren

Het is mogelijk en raadzaam om te reserveren. Dat kan telefonisch via (030) 692 54 66

Wat zeggen onze gasten?

Hangt een authentieke sfeer, op zich wel leuk, maar moet je van houden. We hadden de mix-grill besteld en met name de spareribs waren erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
~ Daantje

Weer als vanouds: bijzondere rundvleesvariaties. Smaakt als een sterrenrestaurant. En dan de gezelligheid: de bediening en keuken creëren een vrienden-sfeer, die in se genen van Pandarve zit.
We komen er al 12 jaar.
~ G. R.

We hebben vandaag een heerlijk broodje HipHang en salade Pandarve gegeten. Het was heerlijk, uitgebakken parmaham lekker.
~ Hans D.

Bekijk Pandarve op